Pre dromedárov, ktorí často pendlujú medzi Slovenskou a Českou republikou, sa stala zastávka v obľúbenej reštaurácii Trojačka na hraničnom prechode Makov doslova povinnou jazdou. Bez ohľadu na to, či sú dôvody na prekročenie hranice služobné, rodinné, alebo súkromné – občerstvenie v tomto reštauračnom zariadení padne každému vhod.
Reštaurácia Trojačka bola otvorená v roku 2016 a veľmi rýchlo si získala svojich zákazníkov výbornou tradičnou slovenskou a medzinárodnou kuchyňou, prijateľnými cenami, príjemným prostredím, ako aj milým prístupom obsluhujúceho personálu.
Celoročná dodávka čerstvých a kvalitných produktov z vlastného salaša v Nimnici, ako aj možnosť ich zakúpenia v miestnej predajni je pre zákazníkov veľkým lákadlom.
Skúsený šéfkuchár Martin Cyprich s bohatými skúsenosťami zo svojho pôsobenia v zahraničí (okrem iného aj v Monackom kniežatstve) je zárukou kvality poskytovaných gastronomických služieb. Počas našej návštevy v Trojačke sme mu položili zopár otázok, vďaka ktorým sa naši čitatelia majú možnosť dozvedieť sa zaujímavé informácie o danej reštaurácii a o tíme, ktorý v nej pracuje.