piatok, 26 apríla, 2024
spot_img

Múzeum áut DoubleRed – Brezno

Brezno je historické mesto na strednom Slovensku, v ktorom si vedia skutočne uctiť svoje tradície a aj svoje dejiny. Svedkom toho je aj jedinečný projekt DoubleRedCarsMuseum. Ide o múzeum automobilov, ale nie je to len hocijaké múzeum dopravy! Patrí medzi najväčšie múzeá športových a exotických áut v Strednej Európe. Nájdete tu desiatky športových áut, ktoré sú rozdelené podľa svojich príslušných dekád. Niečo pre skutočných nadšencov poriadnej dávky konskej sily pod kapotou! Medzi vystavenými autami nájdete aj taký unikátny kúsok ako je napr. MERCEDES S600 COUPE LORINSER.

Projekt vznikol ako iniciatíva nadšencov, ktorí nechceli, aby tieto krásne kúsky športových áut len zbytočne zbierali prach v garážach. Rozhodli sa ich preto využiť priestory komplexu DoubleRed s unikátnym betónovo-oceľovým vzhľadom. Múzeum v súčasnosti ponúka vstup pre jednotlivcov bez potreby urobiť si rezerváciu vopred. Rezervácia vopred je potrebná iba v prípade, že by ste chceli prehliadku so sprievodcom. Tieto rezervácie začínajú od skupín 10 osôb. Múzeum je otvorené každý deň od 10:00 do 20:00.

Komplex DoubleRed je skutočne unikátny priestor. Je celý ladený v priemyselnom štýle a okrem múzea áut v sebe ukrýva aj reštauráciu RedHorse, mini-golfové ihrisko, bar a hotel. Nudiť sa tu je teda prakticky nemožné. Okrem rôznych podujatí, ktoré tieto priestory zastrešujú, je tu takisto možnosť si tieto priestory prenajať na vlastné podujatia. Či už chcete usporiadať firemnú párty, svadbu, rodinnú oslavu a pod., personál sa postará, aby všetko bolo podľa vašich predstáv. Jednotlivé priestory majú kapacitu od 20 až do 150 osôb a nájdete tu dokonca detský kútik na oslavy pre deti. Je možné zabezpečiť DJ-a, živú hudbu, catering na mieru, ubytovanie, tematickú výzdobu atď. Určite nájdete pre svoju oslavu presne to, čo hľadáte.

Zájdite si teda do Brezna nielen na kúsok nielen slovenskej, ale aj automobilovej histórie, a to do komplexu, ktorý je jedinečný ako vystavené autá.

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME