sobota, 27 apríla, 2024
spot_img

Anton Florian – Zámecký hotel Valtice

Zámecký hotel Valtice a ponúka v mestečku Valtice ubytovanie priamo vzámku, ktorý mestečko preslávil. Určite už každý aspoň počul o legendárnomLednicko-Valtickom areáli, čo je krajinný celok, ktorý v sebe spája mnohé architektonické skvosty vrátane zámkov v obci Lednice a mestečku Valtice. Treba podotknúť, že tieto sú aj zapísané na zozname svetového kultúrneho dedičstva UNESCO.

Nový majitelé hotelu Anton Florian si povedali, že zámok Valtice si zaslúži viac! Nielen aby ho ľudia obdivovali zvonka a v rámci exponátov a výstav. Mali by mať možnosť na vlastnej koži okúsiť, aké to je, bývať priamo v týchto prastarých múroch a dosýta si užiť ich jedinečnú historickú atmosféru. Zámecký hotel Anton Florian tak navazuje na dlhoročnú  a vyhlásenú tradíciu pohostinstva bývalého hotelu Hubertus, priestory sú novo a s citom zrekonštruované s cieľom poskytnúť najlepšie možné služby v turisticky najžiadanejšej lokalite Jižní Moravy.

Čo sa samotného ubytovania týka, Anton Florian ponúka na zámeckom hoteli Valtice ubytovanie v dvoj-, troj- alebo štvorlôžkových izbách rozdelených do štyroch kategórií. Podľa svojich potrieb a úrovne luxusu si môžete vybrať izbu Tourist, Comfort, Superior alebo Deluxe. Všetky sú perfektne vybavené a moderne zariadené a rešpektujú tradíciu a históriu, budovy, ktorej sú súčasťou. Nikdy nezabudnete, že bývate priamo v historickom sídle európskej šľachty.

Súčasťou areálu je aj reštaurácia Zlatá terasa, ktorá sa takisto ako samotný hotel, nachádza v ľavom krídle zámku Valtice. Skvelý kulinársky tím varí z tých najlepších a sezónnych surovín a využíva moderné gastronomické postupy, aby vám priniesol tie najlepšie kulinárske zážitky

Ak chcete usporiadať firemné alebo súkromné podujatie, len ťažko by ste hľadali vhodnejšie priestory, ako tie na Valtickom zámku. Pre skutočne nezabudnuteľnú svadbu, konferenciu alebo firemný večierok môžete využiť zámockú jazdiareň, kaplnku, divadlo, nádvorie a mnohé iné.

Vedenie a tým celého hotelu  Anton Florian spravuje zámecký hotel Valtice a ponúka v mestečku Valtice ubytovanie v nádhernom šľachtickom sídle so všetkým, čo k tomu patrí. Pre jedinečné zážitky z pobytov na Južnej Morave už viete, kam presne ísť.

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME