štvrtok, 25 apríla, 2024
spot_img

Reštaurácia a FoodTruck Imrvére – Ostravice (Česká Republika)

Dnes sme navštívili tento rok poslednú reštauráciu v Česku v Ostravicích. Ostravice je obec v Moravskoslezském kraji. Žije tu približně 2 400 obyvateľov.Reštaurácia má okrem svojich klasických priestorov aj foodtruck, čo je v dnešnej dobe veľmi žiadané a moderné.

Na druhú stranu sa čím viac stretávame s tým že streetfood a foodtrucky sú kvalitou a čerstvosťou lepšie, ako niektoré reštaurácie. Pravidlo to nie je, ale pri tejto reštaurácií jednoznačne áno.  Aj v aktuálnej ,,covid,, situácií je to výhodou a otvorené majú.

Naša návšteva bola mimoriadne dobrá a naša spokojnosť zaručená.

Ponuka je veľmi dobre zostavená tak, aby kvalita a čerstvosť bola na prvom mieste. Jedlá sa pripravujú na prémiovom Argentínskom grile Josper, ktorého pohonom je drevené uhlie, ktoré si reštaurácia vybrala priamo s Kuby. Chuť a vôňa je neopakovateľným gastronomickým, ako aj celkovým zážitkom.

Personál tejto prevádzky je veľmi milý a veľmi dobre vyškolený. Okrej reštaurácie a foodtrucku je v ponuke aj rozvoz jedál a jedna zaujímavosť. Je ňou možnosť e-shopu na ktorom nájdeme produkty s logom reštaurácie, ako ja zaujímavé partnerská produkty.

Mali sme možnosť ochutnať Cheesebacon burger v ktorom je írske hovädzie mäso v domácej brioške a Halloumi s batatovými hranolkami. Chuť týchto jedál bola priam gurmánskym zážitkom a ich príprave v grile Josper zaručila ich netradičnú chuť. Jednoznačne odporúčame !

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME