Reštaurácia Edomae-matsuki kombinuje slovenskú tradičnú vínnu pivnicu postavenú pred 300 rokmi s japonským cyprusom, tatami a japonskou záhradou, aby vyjadrila priateľstvo medzi Japonskom a Slovenskom. Podobné tradičné a autentické reštaurácie je v dnešnej dobe už nájsť problém a to hlavne na Slovensku. V zahraničí je to samozrejme iné, ale ak ostaneme nohami na zemi a budeme chcieť zažiť niečo originálne, čerstvé a hlavne pripravené od šéfkuchára, ktorý Absolvoval najslávnejšiu japonskú školu varenia.
Následne nazbieral skúsenosti v Čínskej Michelinskej reštaurácii a hotelierstve. Napokon si osvojil vedomosti potrebné pre chod dokonalej reštaurácie, tak je návšteva tejto reštaurácie správnou voľbou. Pokiaľ ide o jedlo, nie je to iba obyčajné „鮓“ sushi, ktoré je iba ryža s rybou na vrchu, ale naše „鮨“(sushi)vyjadruje ročné obdobia pomocou sezónnych surovín a zručnosťami Edomae, ktorými prináša to najlepšie a najchutnejšie z pouzitých surovín.