Na návštevu tejto reštaurácie sme sa veľmi tešili, pretože lákavá a intenzívna vôňa indického jedla vždy patrí do kategórie nezabudnuteľných. Indická kuchyňa je na celom svete známa pre svoju rozmanitosť, výrazné chute a exotické koreniny.
Vegetariáni , hinduisti i moslimovia v Indii majú rozdielne stravovacie návyky a táto rôznorodosť sa prejavuje aj v pestrosti indickej kuchyne. Ako je všeobecne známe – vegetariáni nejedia mäso, moslimovia nejedia bravčovinu a hinduisti zas hovädzie. Jedno však majú spoločné. Všetci sa totiž chcú dobre, chutne a zároveň zdravo najesť.
Takáto pestrosť vytvorila z indickej kuchyne počas tisícročí jednu z najkomplexnejších a najzdravších kuchýň na svete. Keď sme vstúpili dnu, mali sme pocit akoby sme sa ocitli v maharadžovom paláci. Interiér pôsobí skutočne impozantne a veľkolepo.
Luxusne pôsobiace dekorácie, originálne vyrezávané paravány z mangového dreva a vkusné zladenie exotických interiérových prvkov spolu s originálnym personálom z Indie vytvorili dokonalú harmóniu obsahu a formy. V Á la carte nájdete nielen najznámejšie indické pokrmy ako napríklad , Chicken Vindaloo, Chicken Tikka Masala, Palak Paneer, Samosa, Dal, a jedlá pripravované v peci Tandoori, ale aj veľa druhov chuťovo výrazných omáčok chutney, rôzne špeciality z ryže.
Samostatnou kapitolou sú skvelé indické dezerty, ktoré vás prekvapia svojou lahodnou chuťou. V reštaurácii Namaste India na Rybnej (v Prahe existujú ešte ďalšie dve prevádzky na Ronkovej a Palackého) sme sa cítili tak dobre, že nám bolo ľúto odtiaľto odísť.
Úžasná atmosféra , autentické prostredie, pozorná obsluha a výnimočný gurmánsky zážitok si nás podmanili.