piatok, 3 mája, 2024
spot_img

Natacha Pacal Patisserie v Auparku

Keď sme sa dozvedeli o tejto novej prevádzke v bratislavskom Auparku, dohodli sme si návštevu, aby sme vám mohli sprostredkovať naše zážitky a pocity. To, že francúzske Patisserie sú známe po celom svete vie snáď každý, koho aspoň trochu zaujíma gastronómia.

Vďaka majiteľke pani Natacha Pacal, absolventke renomovanej francúzskej cukrárskej školy Ecole Nationale Supérieure de Patisserie, ktorá už 17 rokov podniká v oblasti gastronómie si môžeme aj u nás na Slovensku pochutnávať na originálnych, francúzskych, rafinovaných a nádherne zdobených dezertoch.

Možnosť ochutnať tieto výnimočné produkty, ktoré sa skôr podobajú na umelecké diela, ako  na obyčajné „koláčiky“ sme si nenechali ujsť. Fantázia, trpezlivosť , presnosť, estetické cítenie a takmer až detská hravosť pri výrobe produktov Patisserie je nevyhnutným predpokladom dosiahnutia úspechu.

Cukrárske remeslo je náročné a vyžaduje celého človeka. Len tí, čo ho robia s láskou sa udržia na trhu. Pani Natacha Pacal nepochybne patrí medzi nich. K drobnej sladkosti odjakživa patrí aj výborná kávička – a tú si v Patisserie Natacha Pacal môžete tiež vychutnať. Samozrejme, ak vám viac vyhovuje popíjanie čaju, alebo ovocných domácich limonád, či horúcej čokolády – nech sa páči, stačí si len objednať.

Ak máte chuť na niečo sladké- určite by ste pri rozhodovaní nemali vynechať Natacha Pacal Patisserie. Medzitým ich okrem Auparku nájdete aj v Rusovciach na hlavnej ceste a v Bory Mall. Nenechajte si ujsť príležitosť spoznať svet z lepšej stránky.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME