Kto má rád pobyt na horách, dopraje si nielen poriadnu túru, ale po jej absolvovaní potrebuje načerpať nové sily a poriadne sa „zreštaurovať “ v kvalitnej reštaurácii. V Tatranskej Lomnici vo Vysokých Tatrách sa obe možnosti priam ponúkajú. Steakhouse Ponterosa je príkladom reštaurácie, ktorá nekompromisne „útočí „ na všetky zmysly nenapraviteľných gurmánov.
Veď už len pri vyslovení slova steak sa nám automaticky pripomenie dráždivá vôňa mäska, špecifický zvuk pri jeho príprave a taktiež naliehavé škvŕkanie v našom žalúdku.
Častejšie prehĺtanie slín je predzvesťou chystajúcej sa hostiny. Všetci milovníci jemných, voňavých a šťavnatých steakov, si ich tu môžu dopriať čo len hrdlo ráči navyše v neopakovateľnom prostredí Vysokých Tatier. Je len na vás, pre aký druh steaku sa rozhodnete.
Môže to byť rump steak, fillet steak, rib-eye steak, flank steak,sirloin steak, T-Bone, alebo Tomahawk ? Ku steakom sa hodí kvalitné vínko, ktoré si tu môžete vybrať z bohatej ponuky domácich i zahraníčných značiek a odrôd.
Počas prípravy našich steakov sme si trochu zafilozofovali. Prišli sme nato, že kvalitná gastronómia a turizmus sú ako spojené nádoby. Ak chceme aby Tatry nezívali prázdnotou, musíme poskytnúť ich návštevníkom kvalitné služby.
Pri rozumnej regulácii ich počtu sa dá dosiahnuť, aby gastro prevádzky prosperovali a zároveň aby príroda príliš netrpela. V Steakhouse Ponderosa môžete tiež o tom popremýšľať.