utorok, 22 októbra, 2024
spot_img

Tišnovská Rychta – Tišnov

TišnovskáRychta, ako už samotný názov napovedá, sa nachádza v meste Tišnov. Toto mesto leží len 22 km na severozápad od Brna v Juhomoravskom kraji. Je to ideálne miesto na výlet, ak si chcete oddýchnuť od ruchu veľkého mesta, alebo chcete spoznávať krásy Juhomoravského kraja.

Hlavná myšlienka za TišnovskouRychtou bola vytvoriť miesto na oddych, kde návštevníci nájdu všetko na jednom mieste. Už žiaden zhon, hľadanie a dumanie, kde budeme bývať, kam budeme chodiť jesť, a kde sa zabavíme. TišnovskáRychta ponúka všetko pod jednou strechou.

Jednou z jejčastí je penzión, v rámci ktorého ponúka deväť dvojlôžkových izieb a jeden apartmán so spálňou pre dve osoby. Súčasťou každej izby je kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou, LCD TV so satelitom, pripojenie na sieť Wi-Fi a zariadenie v podobe nábytku, postelí a skríň. Hneď pred penziónom je pripravené parkovisko pre hostí a vlaková ako aj autobusová stanica sú vzdialené len 300 metrov. Sú teda vítaní všetci bez ohľadu na to, akým spôsobom cestujú.

A čo sa zábavy týka, TišnovskáRychta má svoj vlastný wellness so všetkým, čo k tomu patrí. Masážami, ochladzovacím bazénom, vírivkou, infrasaunou, fínskou saunou a miestnosťou na oddych. Nájdete tu však aj ihrisko pre svoje deti a niečo, čo sa nazýva Adventure Golf. Je to dačo medzi bežným golfom a minigolfom. 18 golfových jamiek aj so zaujímavými prekážkami pre kopec zábavy na čerstvom vzduchu.

A zároveň si už nemusíte lámať hlavu nad tým, kam budete chodiť jesť. V reštaurácii sa o skvelé chuťové zážitky postarajú skutoční majstri kulinárskeho remesla. Nájdete tu klasiky českej aj svetovej kuchyne a na výber máte z týždenného menu, víkendovej ponuky alebo menu à la carte.

TišnovskáRychta je ideálne miesto na oddych pre každého, kto si potrebuje odpočinúť od neustáleho zhonu a načerpať sily v pokojnom prostredí, pričom všetky jeho priania budú splnené vďaka širokej ponuke služieb v samotnom zariadení.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME