V Podunajských Biskupiciach vznikol nový koncept, Krajec chleba. Majiteľ prevádzky v ktorej je hlavnou ingredienciou chlieb má za sebou pôsobenie vo vinárstve Château Rúbaň a úspešný projekt Zemiaky z pahreby. V novej prevádzke Krajec chleba hrajú prvé husle obložené chlebíčky v rafinovaných kombináciách a variáciách oblohy.
Kreativita, know-how, zručnosť a pracovný zápal – to sú nevyhnutné požiadavky, ktoré musí spĺňať každý tohto typu predajca.
Počas našej návštavy v novootvorenej prevádzke Môj krajec chleba sme sa mali možnosť presvedčiť, že ak sa spojí dobrý nápad s nadšením a vytrvalosťou – je len otázka času, kedy sa dostaví aj úspech.
V prípade Môj krajec chleba sato v plnej miere potvrdilo. Trend zdravého, chutného a dostupného občerstvenia mení zaužívané predstavy o gastronómii. Príkladom je aj práve prevádzka Môj krajec chleba.
Príďte si aj vy vybrať svoj chlebíček, ale poponáhľajte sa. Míňajú sa totiž ako „teplé rožky“.