štvrtok, 18 apríla, 2024
spot_img

ZRNKO dobrej kávy – Kaviareň a pražiareň v Ružomberku

Obyvatelia Ružomberka si od roku 2020 vďaka pražiarni a kaviarni s lákavým názvom „

ZRNKO dobrej kávy, môžu nielen dopriať osviežujúce dúšky tohto lahodného a povzbudzujúceho nápoja, ale aj odniesť si domov „korisť“ v podobe zrnkovej, prípadne čerstvo namletej kávy podľa vlastného výberu.
Tí, čo sú príliš zaneprázdnení si môžu nechať svoju kávu doviezť. Personál sa tu o svojich zákazníkov stará vzorne a s láskou. Na výber je veľa druhov káv. Columbia, Mexiko, Brazília… Cítite tú úžasnú vôňu ?
V kaviarni Zrnko dobrej kávy si môžete vychutnať nielen šálku kávy, ale aj pohladiť svoje chuťové poháriky niektorým zo skvelých dezertov domácej výroby, prípadne zvlažiť hrdlo domácimi limonádami. Prostredie kaviarne je príjemné a útulné. Interiér je striedmy, mierne industriálny, no rozhodne nie chladný.
Cítili sme sa tu veľmi príjemne a radi sme pre vás „objavili“ ďalšiu prevádzku, ktorá sa vďaka nadšeniu a poctivému prístupu jej pracovníkov k svojmu remeslu stala obľúbenou a vyhľadávanou nielen medzi zákazníkmi z Ružomberka.
Kto sa chce o pestovaní, spracovaní a pražení kávy dozvedieť viac, môže si zalistovať v časopise Kávový Magazín, ktorý je hosťom k dispozícii.
Po návšteve ružomberskej kaviarne „Zrnko dobrej kávy“ sme s potešením skonštatovali, že pre milovníkov kávy nastali v meste ruže dobré časy.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME