sobota, 27 apríla, 2024
spot_img

Diktator – Prešov

Diktator je reštaurácia v Prešove s jedinečným prístupom. Hrdo sa hlási k odvetviu gastronómie, ktoré v dnešnej dobe nemá medzi vychýrenými reštauráciami veľké zastúpenie. A síce sa hlási k reštauráciám pre poriadnych jedákov! A mne osobne je ľúto, že nemáme viac prvotriednych podnikov s takýmto konceptom. Ak ako ja zbožňujete jedlo, tak si užívate všetky jeho aspekty. Chuť, vôňu, štýl kuchyne, spôsob prípravy a pod. Ale mnohí akosi zabúdajú na samotnú porciu. Občas chceme niečo svieže a , občas chceme niečo len pod zub alebo k pivu, no občas sa chceme aj poriadne najesť! Dobre sa najesť, užiť si výrazné chute a nemusieť si kvôli tomu brať pôžičku.

Presne v tomto ohľade je reštaurácia Diktator v Prešove hotovým majstrom! Nehľadajte žiadnu modernú francúzsku kuchyňu, či fúziu ázijskej a africkej kuchyne, ale vedzte, že dostanete štedré porcie vynikajúceho jedla z grilu a z pece. Či si rozhodnete dať si pizzu, bravčové koleno, rebierka, hamburger alebo vyprážaný syr, zaručene sa najete do sýtosti, jedlo bude perfektne dochutené a ani vaša peňaženka príliš nezaplače.

Špeciálnu pozornosť si zaslúžia drevené misy, ktoré reštaurácia ponúka. Nájdete ich v rámci kategórie párty kombo a ja osobne by som ich nazval malé hody. Či ste už vonku s priateľmi alebo doma s rodinou a dostali ste chuť na niečo poriadne a chcete, aby sa každý najedol do sýtosti, vyberiete si jednu misu a o spoločenskú zábavu aj radosť chuťových pohárikov máte postarané.

Apropo drevo a dekoratívne prvky z tehál dotvárajú aj interiér reštaurácie. Proste, kde sa len pozriete aj uvidíte, že tento podnik je vo svojom prístupe nekompromisný a ako ich slogan na stránke hovorí: „Diktujú chute mesta!“

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME