streda, 8 mája, 2024
spot_img

Dijamo cafe bar – Prešov

Dijamo cafe bar v centre mesta Prešov ponúka svojim zákzníkom príjemné posedenie v modernom štýle , kde si možetevychutnat skvelú taliansku kávu, miešané drinky a limonády podľa domácich slovenských receptúr , čapované pivo , a chutné talianske koláče , ktoré sú ku káve tou najlepšou voľbou

 

  1. Co vás motivovalo si otevřít tento podnik?

Nápad sa zrodil už dávnejšie no rozhodnutie prišlo minulý rok 2020 na Jar. s Manželkou  sme začali  kontaktovať dodávatelov, partnerov, zariaďovať  a prerábat , čo nakoniec vyvrcholilo a naša predstava sa stala skutočnosťou aj v poslednom detail . V neskorej Jeseni 2020 sme boli viacmenej pripravení.

Takže bolo to možno splnenie po školského sna .J

 

  1. Jak dlouho fungujete?

Otvorili sme začiatkom Decembra 2020 bohužial kvôli pandemii len terasové sedenie aj to len na 5 dní kedy prišlo kompletné zatvorenie prevádzok, ktoré trvalo dlhych 5 mesiacov .

Takže od Mája 2021 sme postupne otvorili terasu a neskor interiéry podla vtedy aktuálnych opatrení.

Momentálne opatrenia nám dovolujú mať otvorené na 100% kapacity takže jako keby začínáme od znova a veríme že rovnaká situácia sa už nezopakuje.

  1. Na čo se prioritne zameriavate?

Nemáme presné zameranie, no u nás ponukame z každého rožku trošku. Cez deň sme kaviaren, večer sa prikláname k príjemnemu posedeniu pri vínku, drinku alebo vychladenom čapovanom pivku z českeho pivovaru. V ponuke máme široký sortiment alkoholu a najviac by som vyzdvihlo ponuku rumov z ktorých máme 12 druhov .

 

  1. Vzhladom k aktuálnej situacií, ako ju vnímate?

Aktuálna situácia v gastre sa pomaly stabilizuje, no je ešte dlhá cesta pred nami aby sme sa dostali do situácie aká bola pred pandémiou .

Týmto by som sa aj rád poďakoval našim zákazníkom ze sú nám verný a podporuju nás pri našom rozbehu v tejto nelahkej situacii.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME