piatok, 3 mája, 2024
spot_img

Elesko Restaurant & Wine bar – Modra

Spojenie modernej gastronómie, vlastného vinárstva a galérie umenia – spolu s perfektným servisom a nadčasovou architektúrou – to všetko je Elesko.

Kto sem príde, bude obklopený vinicami, môže sa pokochať nádherným výhľadom na Malé Karpaty, pozrieť si výstavu v galérii a tešiť sa na skvelé gurmánske zážitky. V tomto výnimočnom prostredí je priam cítiť vibrácie pozitívnej energie, ktorá tu nadobúda takpovediac fyzický rozmer.

V reštaurácii je navrhnutý interiér tak, aby zákazník mohol cez presklenú stenu sledovať majstrov kuchárov priamo pri príprave jedál, čo je zároveň zaujímavé aj inšpiratívne.

Dôraz, ktorý sa tu kladie na prezentáciu a celkový prístup k zákazníkovi je zárukou spokojnosti aj pre náročnú klientelu, ktorá už pochodila kus sveta a má s čím porovnávať. Pre milovníkov kvalitného vína je tu pripravený výber z toho najlepšieho a už len kvôli tomuto je potrebné vyhradiť si na návštevu dostatočne dlhý čas.

Trochu spomaliť, nechať na seba pôsobiť neopakovateľnú atmosféru, popremýšľať o svojich nesplnených snoch a plánoch do budúcnosti, uspokojiť svoje zmysly konzumáciou vynikajúceho jedla a skvelého vínka – to je investícia, ktorá sa vždy oplatí, veď je to investícia do nás samých.

Bez preháňania – na Slovensku nie je veľa takýchto miest. Kto sa chce cítiť aspoň na chvíľu výnimočne, môže to zažiť len vo výnimočnom prostredí, ktoré vinárstvo a reštaurácia Elesko v plnej miere ponúkajú.

Je to priam ideálne miesto na usporiadanie rôznych spoločenských podujatí , firemných večierkov, svadieb a eventov. Ak navštívite Elesko podvečer a zažijete nádherný západ slnka – svet sa vám bude zrazu zdať lepší a váš život krajší.

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME