piatok, 26 apríla, 2024
spot_img

Hotel****Liptovsky dvor

Hotel****Liptovský dvor v Liptovskom Jáne  je komplex, ktorý sa skladá z hlavnej budovy a z 15 dreveníc. Sú zoradené vedľa seba tak, aby spolu vytvorili dokonalú ilúziu rozprávkovej dedinky učupenej v Jánskej doline.

Spojenie tradičnej ľudovej architektúry a moderného vybavenia spĺňajúceho náročné kritéria hotelových hostí  spája to najlepšie z minulosti s technickými výdobytkami súčasnosti. Súčasťou areálu je aj Relax centrum, priestor pre detský kútik, hotelová reštaurácia a možnosť aktívneho odpočinku a športovania v letnej i zimnej sezóne.

Táto neodolateľná kombinácia dostane doslova každého návštevníka „do kolien“. Každá drevenica má svoj krb, ktorý vytvorí neodolateľnú romantickú atmosféru pozostávajúcu z vône a praskania horiaceho dreva, magického čara ohňa a neopakovateľného pocitu tepla domova.

Čo tak dať si romantický kúpeľ v drevenej kadi rovno pod holým nebom? Hotel****Liptovský dvor je dokonalé miesto na dovolenku nielen pre páry, rodiny s deťmi, ale aj pre seniorov a kamarátske „partie“. Alebo hľadáte ideálne miesto pre teambuilding so svojimi kolegami? Každý z tejto skupiny návštevníkov tu nájde to, čo hľadá.

Pobyt v Hoteli****Liptovský dvor sme mali možnosť vyskúšať a musíme uznať, že kvalitou služieb, útulnosťou prostredia a láskavým prístupom personálu sme boli nielen milo prekvapení, ale priam očarení.

Kto to tu nezažil, mal by si urýchlene rezervovať pobyt. Hotel****Liptovský dvor v Liptovskom Jáne je naozaj TOP. Personál hotela sa už na vás teší.

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME