nedeľa, 28 apríla, 2024
spot_img

MOOO Bistro v Topoľčanoch

Obyvatelia Topoľčian si spolu s návštevníkmi tohto mesta už niekoľko rokov môžu pochutnávať na kvalitných burgroch v MOOO Bistre, v ktorom od začiatku vsadili na poctivú prácu a používanie kvalitných surovín. Moderne zariadené bistro prekvapí svojou čistotou a štýlovým interiérom. Pri príprave burgrov tu použivajú 100% BIO hovädzie mäso z farmy Turová, kde sa nachádza aj jediný ekologický bitúnok na Slovensku.

Pre vegetariánov v MOOO Bistre robia variant burgra bez mäsa a taktiež hummus na rôzne spôsoby, ktorého receptúru si priniesli z Izraela a Palestíny. Žemle, omáčky a vysmážané cibuľové krúžky sú taktiež domácej výroby.

Zákazníkov strážiacich si svoji štíhlu líniu určite zaujme ponuka ľahkých a zdravých šalátov. Spestrením ponuky sú tematické burgre s časovo obmedzenou ponukou, aktuálne je to burger Santa, ktorý vyčarí úsmev u každého návštevníka MOOO Bistra. Nechajte sa radšej sami prekvapiť.

Vďaka „burgermánii“, ktorá zasiahla celé Slovensko sa počet prevádzok ponúkajúcich túto typicky americkú stravu utešene rozrastá . Kvalita sa stále zlepšuje a konkurencia je veľká. Z konzumácie burgrov sa stal gastro hit.

Zašlo to až tak ďaleko, že každý kto ešte neochutnal  túto „pecku“(aj takí sa nájdu?), je dnes považovaný prinajmenšom za čudáka. S tým treba niečo robiť, však ? Čo tak zájsť do Topoľčian a dať si niečo dobré pod zub v MOOO Bistre ?

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME