piatok, 26 apríla, 2024
spot_img

Špagetéria SiJa – Žilina

Reštaurácia Špagetéria SiJa v Žiline si získala svojich priaznivcov ponukou kvalitných domácich cestovín a vlastných omáčok. V jednoduchosti je sila. V názve SiJa sa ukrývajú mená zakladateľov tohto rodinného podniku – Silvie a Janíka. V originálnom názve „Špagetéria“ je zas vtipná narážka na bagetérie, ktoré zapavili snáď celé Slovensko. Vidno, že tvorcom názvu zmysel pre humor nechýbal. Vlastné cestoviny tu vyrábajú z kvalitnej talianskej semolinovej múky priamo pred očami zákazníkov vďaka koncepcii „open kitchen“.

Umeniu výroby pravých talianskych omáčok k cestovinám sa priučili v Toskánsku. To, že o popularizáciu pravej talianskej „pasty“ sa starajú v Špagetérii SiJa vzorne potvrdzujú mnohí spokojní zákazníci, ktorí sa sem radi opakovane vracajú. Pravidelná konzumácia kvalitných cestovín je totiž zdraviu prospešná, ľahko stráviteľná a v neposlednom rade – toto jednoduché a chutné jedlo si už dávno podmanilo celý svet.

Niečo by o tom mohli povedať aj svetoznáme modelky, pre ktoré sú vhodným zdrojom energie, bez obáv o zmeny v objeme pásu. Zdá sa, že konečne prichádza doba, v ktorej ľudia, ktorým záleží na svojom zdraví a zároveň sa chcú s chuťou a dobre najesť nebudú musieť bezcieľne blúdiť ulicami našich miest.

Samozrejme, v Špagetérii SiJa mysleli aj na zákazníkov, ktorí môžu konzumovať len bezlepkové cestoviny. Výber je z viacerých druhov podľa chuti a vkusu zákazníka. Táto rodinná reštaurácia si nás získala svojou jednoduchosťou, zanietením pre dobrú vec a v neposlednom rade milým prístupom a láskou k svojmu remeslu. Kto miluje talianske cestoviny – nemusí kupovať drahý zájazd do Talianska. Stačí prísť do Žiliny, zájsť do Špagetérie SiJa a hostina sa môže začať. Dobrú chuť !

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME