piatok, 26 apríla, 2024
spot_img

Autosvetlá.sk – Tak ako ich ešte nepoznáte

Autosvetlá.sk je moderný eshop, ktorý ponúka pre vodičov veľmi dôležitú vec – svetlá. Dostali sme možnosť vyskúšať LED žiarovky (interiérové a parkovacie). Jednoduchá výmena, náhrada za pôvodnú žiarovku. Veľmi dobrá svietivosť, ktorá nám krásne osvetlila interiér a kufor auta. Vyskúšali sme aj stretávacie LED svetlomety, kde je montáž tiež veľmi jednoduchá – výmena za pôvodnú žiarovku. Svietivosť pri správne nastavených svetiel je neskutočná, biele svetlo, ktoré nenamáha oči a prispieva bezpečnej jazde, Všetky žiarovky sú prispôsobené na bezpečnú prevádzku pre auto, ako aj pre ostatných vodičov.

Potešila nás záruka 2 roky, počas ktorej je možné žiarovku vymeniť kus za kus v prípade jej problému. Nám sa zatiaľ nič podobné nestalo, žiarovky testujeme tretí mesiac, na druhom aute skoro 8 mesiacov a stále maximálna spokojnosť.

V prípade ak nechcete LED, je v ponuke aj xenón prestavbové sady. Taktiež jednoduchá montáž, farebná svietivosť od 4 300K (žltobiela), kde klasické LED majú 6 000 – 6 500k (biela-jedmný modrý nádych). V prípade ak máte staršie auto, kde nechcete meniť ,,dizajn,, ale požadujete silné, ale bezpečné osvetlenie je toto riešenia práve pre vás. Samozrejmosťou je odborné poradenstvo, profesionálny a rýchly prístup.

(H4 Xenon 4300K)

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME