piatok, 26 apríla, 2024
spot_img

Brasserie LA MARINE Eurovea – Bratislava

V bratislavskom obchodnom OC Eurovea v atraktívnej lokalite na nábreží Dunaja sa okrem iných gastro prevádzok nachádza aj francúzska reštaurácia Brasserie LA MARINE Eurovea, ktorú sme navštívili. Jej sklenená fasáda umožňuje nahliadnuť do jej útrob každému okoloidúcemu a nemalou mierou prispieva k jej atraktívnosti. Po prechádzke na promenáde v OC Eurovea každému dobre padne relax pri chutnom jedle, prípadne aj poháriku vínka. Návštevníci, ktorí neodolajú a vstúpia do priestorov tejto brasserie budú príjemne prekvapení jej vkusným a štýlovým interiérom, ktorý v sebe nezaprie svoj námornícky pôvod.
Záchranné kolesá, kajaky dekoratívne zavesené hore dnom na strope a veľa ďalších dômyselných designových prvkov vás ani na chvíľu nenechajú na pochybách, že „prsty“ pri kreovaní tohto priestoru patrili ľuďom, ktorí milujú more.
Počas pekných slnečných dní si môžete zvoliť aj sedenie na terase a vychutnať si tak ešte lepšie genius loci tohto miesta. Ponuka A La Carte v La Marine je prehliadkou toho najlepšieho z mediteránskej kuchyne.
Rybie špeciality, morské plody, rybacia polievka, grilovaná zelenina, ale aj „ťažší kaliber“ v podobe burgrov, šťavnatých steakov, vyprážaného teľacieho rezňa s domácim zemiakovým šalátom, či pečené rebrá – to všetko patrí do ponuky tejto obľúbenej gastro prevádzky.
V aktuálnej letnej sezóne sú pre vás pripravené pokrmy z letného chef´s special jedálneho lístka, v ktorom si môžete vybrať zo zaujímavej ponuky špeciálne vyladenej na leto.
Ak si chcete vychutnať leňošenie pri brehu Dunaja, môžete pripravia vám piknikový kôš – ktorý si so sebou môžete zobrať a jeho obsah skonzumovať na mieste podľa svojho výberu.
Veľký výber nealkoholických i alkoholických miešaných drinkov, kvalitné vínko, výborná káva a neodolateľné dezerty sú zárukou toho, že reštauráciu La Marine si jednoducho zamilujete.
V prípade, že si nebudete vedieť sami vedieť vybrať, ochotne vám tu poradí priateľský tím pracovníkov, ktorí vám nielen dobre poradia s výberom, ale aj nemalou mierou prispievajú k pozitívnym vibráciám, ktoré Brasserie La Marine vyžaruje.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME