štvrtok, 2 mája, 2024
spot_img

Resort Valachy – Velké Karlovice

Resort Valachy je komplex, ktorý poskytuje skutočne všetky možné služby, priam od výmyslu sveta!Je ideálny pre každého, ktorý si chce poriadne oddýchnuť, kultúrne a športovo sa vyžiť uprostred krásnej a pokojnej prírody pohoria Beskydy.

Resort Valachy zahŕňa viaceré zariadenia v obci Velké Karlovice pri ktorej leží aj národná prírodná rezervácia Razula. Nejde však o nejakú skupinku menších hotelov s chatkami. Je to skutočný konglomerát, priam až samotná obec, ktorá je tak perfektne vybavená, že všetko, na čo si v spojení s dovolenkou na horách spomeniete, to tu aj nájdete.

A čo vlastne teda zastrešuje? Dva skutočne popredné kúpeľové a wellness hotely Lanterna a Horal. Tieto poskytujú všetko pre tých, ktorí si chcú užiť kúpanie, sauny a masáže do sýtosti! Zároveň majú veľmi širokú ponuku športových aktivít v interiéri ako aj exteriéri. Príďte a vyskúšajte jógu, tenis alebo si zacvičte v posilňovni. Hladný tu tiež nik neostane. Gastronomicky sú tieto hotely na špičkovej úrovni a ponúkajú pokrmy ako z najmodernejších pohostinských prevádzok. A ak máte firmu a hľadáte miesto na najbližší míting alebo teambuilding, Resort Valachy vám rád poskytne všetko potrebné.

Okrem toho Resort Valachy ponúka ubytovanie v dvoch jednoduchších horských hoteloch Galik a Pod Javorem. Tie sú ideálne ak si chcete vy, vaša rodina a blízki zájsť na výlet do hôr, kde sa môžete prechádzať od rána do večera a obdivovaťneprebádané zákutia.

Kto rád lyžuje, ten musí v zime navštíviť Ski areál Razula. Cez leto a vždy keď praje počasie sa môžete oddať turistike, prechádzkam, bicyklovaniu a pod.

Resort Valachy okrem toho zastrešuje a organizuje rôzne festivaly a podujatia, ako kultúrne, športové a akcie pre deti. Príďte si zmerať sily na súťaž Valachy tour, zabavte sa na podujatí Týden kultury a sledujte, čo sa chystá v rámci Valachy dětem.

Resort Valachy leží v srdci Moravsko-sliezskych Beskýd obklopený nádhernou prírodou. Je to ideálne miesto na dovolenku či už v lete alebo zime. Ak preferujete zalesnené pohoria, ktoré sú prístupné pre všetky vekové kategórie, tak Resort Valachy je pre vás tou správnou voľbou!

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME