nedeľa, 28 apríla, 2024
spot_img

Bearded Brothers – Nitra

V Nitre sme mali možnosť ochutnať skvelé burgre v prevádzke „Bearded Brothers“. Tento vydarený  projekt dvoch „bradatých bratov“  sa rozbehol v roku 2016 a veľmi rýchlo si získal priazeň svojich obdivovateľov. V roku 2017 pribudlo bistro s názvom „Bearded Brothers“ , ktoré je situované cca 500 m od centra Nitry.

Neďaleko prevádzky sa nachádza parkovisko a cyklotrasa. V lete je k dispozícii klimatizovaná terasa a vonkajšie posedenie v záhrade. Návštevníci s deťmi môžu svojim ratolestiam dopriať radosť zo šantenia na detskom ihrisku. Kuchyňa je oddelená od priestorov pre zákazníkov.

Bistro Bearded Brothers ponúka výborné burgre, ale aj šaláty a dezerty. Na prípravu burgrov používajú mäso z vlastného mäsiarstva s udiarňou. Okrem kamennej prevádzky „Bradatí bratia“ prevádzkujú aj mobilný Foodtrack, v ktorom tiež ponúkajú okrem burgrov aj hot-dogy a tacos.

Kto raz ochutná burger z produkcie BB bistra, môže očakávať, že jeho vôňa, chuť a čerstvosť si ho získa a s pravdepodobnosťou hraničiacou s istotou sa sem bude opakovane a rád vracať. Všetkým milovníkov tejto „kovbojskej“ stravy odporúčame presvedčiť sa o tom na vlastnej koži.

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME