piatok, 3 mája, 2024
spot_img

Amerikanos – Malacky

„Cesta do Ameriky začína v reštaurácii Amerikanos v Malackách!“ Vtipný a zároveň výstižný slogan na webovej stránke  reštaurácie Amerikanos v Malackách zaujme každého, kto chce bližšie spoznať   americkú klasiku. Prevádzka bola zahájená v roku 2017.

Má to „na svedomí“ mladý manželský pár, ktorý sa rozhodol priniesť do Malaciek kus pravej, nefalšovanej Ameriky. Tu neočakávajte žiadne jednohubky.

Na stôl vám tu totiž prinesú pravú americkú „diétu“ – burgre, hotdogy, sendviče,  buffalo krídelká, bravčové trhané mäso, rebierka, lievance, sladké french toasty, zmrzlinu a iné dobroty, ktoré môžete zapiť nielen Coca-Colou, ale aj originálnym americkým pivom, prípadne americkou kávou.

Odporúčame vám prísť nalačno, pretože bola by škoda neochutnať z tunajších špecialít čo najviac. Interiér reštaurácie pripomína motely zo známej Route 66 a vhodne podčiarkuje americkú atmosféru tohto podniku.

Pri vstupe nás zaujali dekorácie ako vystrihnuté z amerického filmu. Na odvážnych entertainerov tu čaká pianíno, steny sú vyzdobené veľkoplošnými fotografiami s dobovými reáliami dokumentujúcimi americký život v 50-tych a 60-tych rokoch a veľa ďalších originálnych artefaktov.

American way of Life má svoje nepopierateľné čaro. To, že sa o tom môžete presvedčiť v Malackách je dobrá správa pre Slovensko. „One burger please !“

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME