sobota, 27 apríla, 2024
spot_img

Autorádia Navi-Man Multimedia: Slovenská firma vyvíjajúca svetové autorádiá

Od roku 2010 sa spoločnosť venuje vývoju multimediálnych dotykových autorádií pre automobily dennej potreby. Z nevinnej záľuby, vylepšiť si vlastné auto vznikla značka ktorá ponúka momentálne najlepšie multimediálne GPS autorádia na našom trhu. Funkcie ktoré ponúkajú naozaj nemajú konkurenciu. Od klasických funkcií ako handsfree telefonovanie a bluetooth prehrávanie hudby, cez kvalitnú a presnú GPS navigáciu alebo kvalitnému dvojpásmový tuneru s čistým príjmom signálu rádia až po najnovšie technológie, ktoré sú umiestňované iba v autách s najvyššou výbavou ako sú Android Auto a Carplay.

Medzi najväčší úspech, ktorému predchádzalo roky inovácií a množstvo nevydarených pokusov, patrí fakt, že značka Naviman bude ako jediná v strednej Európe už v roku 2020 ponúkať dvojpásmový rádiový prijímač, ktorý využíva všetky najnovšie technológie na počúvanie rozhlasových staníc v tej najvyššej možnej kvalite.     „Pretože v aute strávime značnú časť nášho života, sú to práve funkcie týchto zariadení ktoré pomáhajú spríjemniť jazdu aby bola doslova zážitkom“ hovorí  vývojár značky Navi-Man Multimedia ® – Jozef Fuňák

Už od samých začiatkov sme vždy boli krok pred konkurenciou ktorá na domácom trhu iba predávala prekupované zariadenia od zahraničných predajcov, ktoré však neboli prispôsobené nášmu trhu a jeho požiadavkám. My sme však spolupracovali priamo s výrobcami, ktorým dodnes navrhujeme riešenia a úpravy, aby autorádia boli nie len dizajnovým doplnkom auta, ale aj spoľahlivým spoločníkom na našich cestách. Časom sme sa rozhodli vyvíjať aj svoje vlastné multimediálne autorádia ktoré sú zložené len z toho najlepšieho, s čím sme sa doteraz stretli.

Výmenou svojho starého autorádia za autorádio NAVIMAN získate multimediálne centrum, ktoré využíva všetky najnovšie technológie využívané v automobilovom priemysle a navyše je doplnené o funkcie smartfónu.

Funkcie a technológia:

Displeje našich zariadení disponujú technológiou IPS. Je to technológia “tekutých kryštálov“, ktorej výhodou je široký pozorovací uhol až 178 stupňov, dôsledku toho sa  nemení farba obrazu. Taktiež vynikajú lepšou viditeľnosťou na slnku, čo môžeme  pozorovať aj na ich kontraste pričom si stále zachovávajú reálne podanie farieb. GPS autorádiá Naviman vám zaručia to najlepšie zobrazenie navigácie, filmov a videoklipov v tej najvyššej možnej kvalite.

DUAL ZONE umožní spustiť súčastne rôzne aplikácie.

Súčasťou každého multimediálne centra je rýchla a presná GPS navigácia. Dual zónová funkcia týchto zariadení umožnuje súčastne počúvať hudbu, telefonovať, surfovať na internete pritom ako vám na pozadí plochy beží navigovanie v reálnom čase. K našim zariadeniam dodávame GPS navigáciu Sygic® spolu s doživotnou licenciou na aktualizácie máp celej Európy.

 

Kvalitný a čistý výstup zvuku je jedným z najdôležitejších výsad našich zariadení.  Aj ten najnáročnejší zvukový gurmán určite ocení vstavanú technológiu DSP (Digital Sound Processing, čo znamená, že váš automobil získa do výbavy ten najpokročilejší ekvalizér s najkvalitnejším výstupom zvuku na trhu.

 

Kedže sa snažíme neustále zlepšovať, nesmú v našich zariadeniach chýbať tie najhorúcejšie novinky ako sú Apple Carplay a Android Auto. Tie umožňujú rýchle prepojenie smartfónu s autom spolu s tými najpoužívanejšími aplikáciami, pričom zobrazenie je upravené na bezpečné používanie v aute.

Nezabúdali sme ani na užívateľov, ktorý sú zvyknutý zrkadliť svoje smartfóny. Funkcia zrkadlenie obrazovky (Screen mirorlink) je bežnou súčasťou našich zariadení. Umožňuje presunúť celú obrazovku smartfónu priamo na obrazovku v aute.

 

Samozrejmosťou je Bluetooth ktorý využijete hlavne na handsfree telefonovanie, alebo počúvanie obľúbených pesničiek ktoré máte uložené v telefóne, prípadne prehrávanie hudby cez Spotify, Youtube Music a podobne. Neobmedzené možnosti využitia internetu ponúka pripojenia sa na internet prostredníctvom WIFI, alebo pomocou 4G modulu do ktorého sa vloží SIM karta, vstupy na USB a micro SD karty, pripojenie DVR kamery, OBD II množstvo ďalších funkcií.

 

Vďaka systému android je možné v rádiu využívať všetky známe aplikácie, z ktorých tie najčastejšie používane sú už nainštalované v autorádiách. Ak by nejaká aplikácia chýbala, jednoducho si ju stiahnete priamo do rádia pomocou OBCHOD PLAY.

 

Procesor s grafickým čipom je základom plynulého chodu zariadenia. V našich zariadeniach sú použité iba tie najvýkonnejšie komponenty. V súčasnosti používame procesory od firmy Intel a Rockchip spolu ktoré majú 4GB pamäte RAM a 64GB vnútornej pamäte. Takéto parametre majú za dôsledok rýchly štart a krátke odozvy zariadenia.

 

Jedinečný vzhľad uživateľského prostredia autorádií NAVIMAN nielen že skvelo vyzerá, ponúka navyše eleganciu, jednoduchosť ovládania, prehľad vo funkciách a možnosť upraviť si dizajn alebo farbu autorádia podľa typu auta, či momentálnej nálady. Najčastejšie používané aplikácie si môžete jednoducho umiestniť priamo do hlavnej ponuky. Logo v strede poľa sa dá zameniť napríklad za hodiny, tachometer, kompas, GPS navigáciu, či prehrávač hudby …

 

 

Počet značiek áut pre ktoré značka Navi-man Multimedia® vyrába multimediálné GPS autorádiá stále narastá. Presvedčte sa sami , že je autorádio Navi-man je vhodné aj pre vás .

viac na www.naviman.sk

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME