štvrtok, 2 mája, 2024
spot_img

Bagetka na Račku – Bratislava

O tom, že street  food zažíva zlaté časy niet najmenších pochybností. Žijeme v rýchlej dobe, ktorá od nás vyžaduje výkon na 120 %. Aby sa to dalo stihnúť bez úhony, treba sa v priebehu dňa priebežne občerstvovať a udržiavať tak našu fyzickú i psychickú stránku v dobrej kondícii.

Výhody pouličného stravovania sú pre tých, čo sa práve niekam ponáhľajú a potrebujú sa rýchlo, chutne a za rozumnú cenu najesť priam nenahraditeľné. My sme sa o tom mohli presvedčiť v známej bagetérii Bagetka na Račku v Bratislave.

Vedľa Bagetky 1 sa nachádza jej mladšia sestra – Bagetka 2. S prehľadom tu zvládnu aj väčší nával. Nájdete tu bagety od výmyslu sveta a je len na vás, akú kombináciu príloh si vyberiete. 

Bagety môžu byť mäsité, bezmäsité, rybacie, zapekané – to všetko  v kombináciách podľa vášho výberu. Pripravujú tu aj čerstvé , chutné, obložené chlebíčky, takže ich milovníci si tu tiež prídu na svoje. Kto si k bagete rád dopraje aj poriadny dúšok kávy – nech sa páči, stačí si len objednať.

Táto na pohľad jednoduchá prevádzka nikdy nemá o zákazníkov núdzu aj vďaka svojej polohe. Račianske mýto je frekventovaný dopravný uzol a neďaleká Hlavná stanica je odtiaľto vzdialená len niekoľko  minút chôdze.

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME