sobota, 27 apríla, 2024
spot_img

Beer Group – Dúbravská piváreň

Spoločnosť Beer Group prevádzkuje v Bratislave 6 prevádzok s ponukou gastronomických služieb a osviežujúceho občerstvenia. Jednou z nich je Dúbravská piváreň (nachádzajúca sa v priestoroch bývalého Sloníka)na Gallayovej 1. Rustikálny interiér vás okamžite naladí na veselú nôtu a svoje starosti  tak môžete pokojne zanechať pred vchodom.

Veselé maľby piroteskných postavičiek na stenách sa priateľsky prihovárajú všetkým prišelcom ako keby sa ich snažili presvedčiť, že život je len  jeden a treba si ho poriadne užiť. Pokušenie je veľké a kto sem vkročí s určitosťou hraničiacou s istotou mu neodolá. Kvalitné čapované pivko, výdatná a chutná kuchyňa sú zárukou kvalitného občerstvenia a zreštaurovania telesnej i duševnej stránky zákazníkov, o ktorých je tu veľmi dobre postarané. K tomu všetkému prijateľné ceny a priateľský personál.

Vtipné nápisy na stenách slúžia nielen na pobavenie, ale aj na poučenie. Nebudeme prezrádzať, treba sa ísť pozrieť. Dúbravskej pivárni dokonca prepožičala svoju tvár aj známa influencerka Zuzana Plačková . V Dúbravskej pivárni sa nám páčilo. Preto si myslíme, že prísť sem posedieť spolu so svojimi priateľmi, dobre sa pobaviť a porozprávať pri dobrom pive a chutnom jedle vôbec nie je zlý nápad.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME