piatok, 26 apríla, 2024
spot_img

Reštaurácia Čierna Ovca v Harmanci

Reštaurácia Čierna ovca obklopená nádhernou prírodou a ponúkajúca svojim hosťom príjemné prostredie sa nachádza  na rozhraní Veľkej Fatry a Kremnických vrchov.  Exteriér a interiér reštaurácie tvorí harmonický celok s okolím. O spokojnosť svojich klientov sa tu stará skúsený tím profesionálov s bohatými skúsenosťami, ktorým záleží tom, čo zákazník dostane na tanier. Varí sa tu z čerstvých surovín nakupovaných od lokálnych dodávateľov.

V reštaurácii Čierna ovca si vážia jedinečnosť  vzácneho prírodného prostredia v ktorom sa nachádzajú. Pretože im záleží ekológii, celé vybavenie reštaurácie je eko-friendly. V ponuke pekne vypracovaného jedálneho lístka nájdeme sezónne i regionálne špeciality ako aj jedlá medzinárodnej kuchyne. Konajú sa tu rôzne špeciálne akcie, napr. kačacie hody, divinové špeciality atď.

Priestory reštaurácie sú vhodné na usporiadanie firemných večierkov, rodinných osláv a podobných spoločenských podujatí.  Názov reštaurácie vyjadruje snahu odlíšiť sa od ostatných reštaurácií a priniesť zákazníkom niečo nové. Blízkosť horského potoka a neďalekej vodnej nádrže lákajú na prechádzky po okolí.

Je len na vás, či sa poprechádzate pred konzumáciou v reštaurácii Čierna Ovca, alebo až po nej – v každom prípade pookrejete na tele i na duši.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME