piatok, 26 apríla, 2024
spot_img

BoB´s Burger Frýdek-Místek

Moravskosliezske štatutárne mesto Frýdek – Místek, ktoré vzniklo 1. januára 1943 spojením sliezskeho mesta Frýdek a moravského  mesta Místek má okrem tohto pamätného dátumu ešte jeden dôležitý dátum – ktorý je významný predovšetkým pre milovníkov pravých hovädzích burgrov.

25.5.2015 tu totiž začali v prevádzke BoB´s Burger ponúkať kvalitný street  food so zameraním na túto typickú americkú špecialitu. Záujem spokojných zákazníkov bol pre mladý ambiciózny tím hnacím motorom a zároveň veľkým záväzkom.

V súčasnosti prevádzkujú stánok stánok priamo oproti OC TESCO, takže o zákazníkov nikdy nie je núdza. Za kvalitu burgerov z dielne BoB´s Burger hovoria aj vynikajúce výsledky na Burger Street Festivaloch.

Čerstvé mäso na prípravu burgrov je privážané každý deň „přímo od řezníka“, čerstvé housky dováža pekár každé ráno a ostatné ingrediencie sú od spoľahlivých a preverených dodávateľov.

Omáčky si v BoB´s Burger stánku vyrábajú vlastné a okrem tých osvedčených a obľúbených pracujú na nových receptúrach.

Čo viac je treba k tomu dodať ? Obľúbenosť  stánkov s pouličným občerstvením, v ktorých sa za slušný „peníz“ dá navyše aj kvalitne a dobre najesť neustále narastá a už dávno neplatí, že keď si chcete pochutnať, musíte vyhľadať drahú a noblesnú reštauráciu.

Správy o tom, že dokonca aj niektorí známi šéfkuchári sa vybrali cestou prevádzkovania Street food stánku svedčia o tom, že do oblasti gastronómie zafúkali čerstvé vetry.

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME