pondelok, 6 mája, 2024
spot_img

Reštaurácia Blue Wagon v Prahe

Pražská reštaurácia Blue wagon vo Vinohradoch sa zameriava na modernú gastronómiu s dôrazom na spokojnosť zákazníkov.

Team pracovníkov tohto obľúbeného gastronomického podniku robí všetko pre to, aby uspokojil náročné požiadavky návštevníkov reštaurácie a vytvoril im tak podmienky na dokonalý gurmánsky zážitok.

Pri príprave pokrmov je tu samozrejmosťou používanie kvalitných, čerstvých a sezónnych surovín, ktoré sú spracované tak, aby si zachovali čo najväčšie množstvo zdraviu prospešných látok.

Interiér reštaurácie je esteticky pôsobivý, moderný so zaujímavými  dekoráciami, vrátane čiernej „kočičky“, ktorá zaujme každého návštevníka. Á la carte zaujme svojou pestrosťou a vyváženosťou, ako aj striedmym rozsahom, čo je vždy znakom kvalitnej reštaurácie.

Každý pokrm je tu naaranžovaný tak, aby dokonale uspokojil všetky zmysly. Harmonické zladenie tvarov, farieb a chutí jednotlivých porcií z portfólia reštaurácie Blue Wagon, je jedinečným dielom šikovných rúk, umu a precíznosti v spojení s originalitou. Milovníci vína sa tu môžu tešiť na „dychberoucí“ výber domácich a zahraničných vín, pričom ponuka rakúskych je široko-ďaleko bezkonkurenčná.

O kvalite a výnimočnosti tejto reštaurácie svedčia aj početné ocenenia prestížnych gastronomických sprievodcov, ako sú okrem iných aj Maurerův Výběr Grand Restaurant  a Michelin Guide.

Kto si chce dopriať v Prahe jedinečný gurmánsky zážitok, reštauráciu Blue Wagon v pražských Vinohradoch by rozhodne nemal vynechať.

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME