piatok, 26 apríla, 2024
spot_img

Bôrik Stodola Max v Poprade

V popradskom nákupnom centre OC Max sa nachádza zaujímavá reštaurácia, ktorú by na takomto mieste málokto čakal. Koliba Bôrik Stodola Max so svojim dreveným interiérom  je v kontraste s moderným „lookom“ OC MAX. Vznikol tak unikátny priestor, ktorému jeho tvorcovia vdýchli atmosféru slovenskej koliby.

Pre návštevníkov OC MAX sa tak ponúka možnosť vychutnať si špeciality slovenskej kuchyne v originálnom prostredí koliby bez namáhavého výstupu do hôr. Cez týždeň v reštaurácii ponúkajú denné menu . V jedálnom lístku nájdeme bohatý výber jedál, ktoré uspokoja zákazníkov s rôznymi chuťami. Prevažujú osvedčené a obľúbené slovenské špeciality, ale nechýba ani medzinárodná kuchyňa, cestoviny, pizza a poriadny mäsový nářez pre veľkých hladošov s názvom „Obžerstvo jak sviňa“.

Zmysel pre humor  tvorcom Á la carte rozhodne pri jeho vytvorení nechýbal.   Maškrtné jazýčky si tu môžu pochutnať na husacej pečeni, grilovaných kačacích prsiach, steakoch. Príjemným prekvapením pre nás bolo, že aj Bôrik Stodola MAX patrí medzi prevádzky, v ktorých je názov obľúbenej  špeciality „ Cordon bleu“ v jedálnom lístku napísaný správne.  Rôzne akcie, ktoré sa tu pravidelne konajú (husacie a kačacie, zabíjačkové hody, valentínska večera a pod. ) ešte viac zvyšujú obľúbenosť tejto reštaurácie a poskytujú svojim zákazníkom príjemné gastronomické zážitky.

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME