piatok, 26 apríla, 2024
spot_img

Familiya Restaurant v Ružomberku

V Ružomberku sme pre vás „objavili“ príjemnú rodinnú reštauráciu s príznačným menom Familiya. Hneď od začiatku nás obklopila rodinná atmosféra, dekoratívny, vkusný interiér a pocit, že sme si len odskočili na návštevu k dobrým priateľom. Čoraz obľúbenejšia koncepcia „open kitchen“ je v posledných rokoch hitom u zákazníkov, majúcich jednoducho  a pohodlne  prehľad o aktuálnom dianí v kuchyni, ktorá vďaka tomu že je viditeľná, už dávno prestala byť trinástou komnatou.

Nie je tomu ináč ani tu. Ak chcete, môžete sa pozerať, ako sa pod rukami šikovných kuchárov menia suroviny na chutné jedlo. Toto know-how, prináša ovocie v podobe spokojných zákazníkov a ich pozitívnych referencií. Rodiny s deťmi ocenia „detskú“ kuchyňu, v ktorej si ich detičky môžu vyskúšať, ako sa robí pizza a svoj výrobok odprezentovať svojim rodičom. Samozrejme, pod odborným dohľadom personálu.

Tunajšia Kids zóna je vybavená najmodernejšími hračkami. Na Slovensku zatiaľ nič také podobné neexistuje. Majú tu kútik s autami, na ktorých sa deti vozia po reštaurácii. Tím skúsených animátoriek sa počas vášho obeda, alebo večere postará o vaše ratolesti, zatiaľ čo vy môžete nerušene stolovať. Špecialitou Familiye je pestrá ponuka predjedál podávaných vo viacerých miskách a jedál podávaných v panvičke.

Na výber sú panvičky pre 2 a 4 osoby. Pre milovníkov romantiky pripravujú panvičky pre dvoch. Ak máte radi šťavnatý  steak – tu ho dostanete v top kvalite. V Ružomberku patrí  do kategórie „best of“.

V príjemnom , domácom prostredí reštaurácie  Familiya sme sa cítili veľmi dobre a nebyť našich povinností, radi by sme tu strávili oveľa dlhší čas. Okrem ponuky denného menu v čase medzi  11 a 14 hod. si zákazníci môžu vybrať jedlá z Á la carte.  Výber je pestrý, nie však príliš predimenzovaný.

Môžete si tu objednať rôzne druhy pizze, domáce cestoviny, burger, chutné a zdravé šalátiky a mnohé iné dobroty. Všetko vždy čerstvé a perfektne pripravené. Veľký výber prémiových vín uspokojí aj náročných vinárov. Kto neverí, môže sa prísť o tom presvedčiť. Taký výber vín nenájdete široko – ďaleko. Milý a ochotný personál  vám poradí s výberom a postará sa o to, aby ste sa tu cítili príjemne a radi sa sem vrátili.

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME