piatok, 26 apríla, 2024
spot_img

MANZO steak&burger – Žilina

Prevádzka MANZO steak &burger  je zameraná na ponuku kvalitných steakov z vyzretého hovädzieho mäsa mladých jalovíc plemena Piemontese, dovezeného od lokálnych talianskych farmárov.

Z českej a slovenskej farmy odoberajú mäso z mäsových plemien Charolaise a Aberdeen Angus. Jednotlivé druhy steakov sa od seba líšia jemnosťou svalových vlákien, mramorovaním a samozrejme aj cenou.

V ponuke nájdeme všetky najznámejšie druhy: od sviečkovice, nízkej a vysokej roštenky, kvetovej špičky až po menej známe steaky z častí: malý orech, pliecko, pupok a veveričku. K TOP ponuke reštaurácie MANZO patria aj skutočne impozantné porcie  T-Bone steak a Fiorentina steak.

Napriek tomu, že v Žiline sa nachádza čoraz viac kvalitných reštaurácií, nekompromisná kvalita reštaurácie MANZO steak &burger  nás milo prekvapila. Milovníci kvalitných steakov sa v Žiline veru majú na čo tešiť.

Okrem už spomínanej ponuky si tu môžete objednať domáce cestoviny, šaláty a skvelé burgre . Páčilo sa nám, že tu nezabudli ani na vegetariánov a ľudí s lepkovou intoleranciou.

V každom prípade – jednoznačne orientovaná ponuka kvalitných steakov prevažuje a je hodenou rukavicou pre podobne orientované prevádzky.

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME