sobota, 27 apríla, 2024
spot_img

PenzionČáp – Mikulov CZ

V rámci možností na ubytovanie v Mikulove vás PenzionČáp určite zaujme. Mnohí si všimnú už unikátny názov, ktorý je odvodený od toho, že súčasťou pozemku penziónu je hniezdo pre bociany, do ktorého sa každý rok vracajú. Okrem toho je útulný a rodinný PenzionČáp perfektné miesto pre každého, kto si chce užívať kúzlo Južnej Moravy. Nachádza sa len kúsok od historického centra v južnej časti Mikulova.

Čo sa vybavenia týka, PenzionČáp ako možnosť na ubytovanie v Mikulove ponúka skvelo zariadené moderné izby s plne vybavenými kuchyňami. Súčasťou niektorých izieb je dokonca klimatizácia alebo balkón. Ubytovaní môžu rovnako využiť aj bohaté raňajky formou bufetu. Kto chce prísť autom môže využiť možnosť na parkovanie priamo v areáli. Okrem toho je Penzión Čáp veľmi pohostinný pre milovníkov cyklistiky. Súčasťou penziónu je bicyklovňa s možnosťou dobíjania elektrobicyklov. Medzi ďalšie vybavenie penziónu patrí vonkajšie posedenie s grilom a kútik na hranie pre deti.

Chcete usporiadať firemnú akciu alebo rodinný večierok? V penzióne nájdete veľkú školiacu miestnosť s kapacitou až na 60 osôb a vínny sklep s posedením. V prípade záujmu je možná aj degustácia vín v spolupráci so someliérom z vinárstva Kosík. Ku každému posedeniu vám penzión zabezpečí catering presne podľa vašich prianí.

Mikulov je malebné mesto v Juhomoravskom kraji, ktoré láka turistov svojou bohatou históriou a okolitými vinicami. Kto hľadá skvelú možnosť na ubytovanie v Mikulove, ešte aj s jedinečnou vychytávkou, mal by využiť priestory PenzionuČáp.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

DOPORUČUJEME